Petr Cibulka

Rodinné bio vinařství Cibulka Mikulov

Příběh vinařství začíná po roce 2005. Tehdy si rodina Cibulků začala pořizovat první vinohrady v okolí Lednice na Moravě. Chtěli si vyrobit vlastní vína podle vlastních představ pro svou tehdejší restauraci a hotel, který v Lednici provozovali. V té době  začínali s odrůdou Hibernal.

Dnes již mají 16 ha vinohradů, kde pěstují i další odrůdy jako jsou například Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe, Pinot Noir, Pálava, Sylvánské zelené a modré, Solaris nebo Chardonnay.

Veškerá produkce tohoto vinařství je od počátku hospodaření v režimu organického hospodářství. Vína se vyznačují šetrným zpracováním, minimálními zásahy do přirozených procesů kvašení i následného zrání vína.

afterlightimage_4-1

1 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem