Jak udělat skvělý svařák za méně než minutu?

 

 

Se svařákem raz dva!

S námi připravíte jednoduše skleničku i hrnec svařáku.

Svařák raz dva je koncentrát z koření pro ochucení svařeného vína. Vyrábíme ho z cukru, skořice, hřebíčku, badyánu a citronové šťávy.

Nic víc, nic míň.

 

Svařák_FB

proč
svařák raz dva

S námi uděláte jednoduše jednu skleničku i celý hrnec svařáku, který bude chutnat vždy výborně. Nepřijdete o aroma vína a ani o procento alkoholu. Nehrozí hořkost po hřebíčku, spálený cukr či chybějící citrón.

Původně jsme si svařák raz dva  dělali pouze pro svou potřebu pro naše vinotéky a prodej svařáku na vánočních trzích na náměstí.
Nechtěli jsme prodávat již hotové svařáky, protože po jejich ochutnání nás rychle přešla chuť a nic v takové kvalitě, kterou jsme potřebovali, jsme na trhu nenašli. a tak to vše začalo.

 

Zákazníkům náš svařák tak chutnal, že nás vždy s vínem žádali o "naše koření".
A po pěti letech vývoje a ladění receptury jsme naši recepturu vyšperkovali a přinášíme i vám svařák raz dva.

 

jak udělat skvělý svařák

– rychleji a jednodušeji už to nejde –

 

raz

 do dobrého vína přidej svařák raz dva v ideálním poměru 1:5

dva

směs zahřej na teplotu maximálně 65 °C, aby se ti nevypařil alkohol

 

balení

Aktuálně máme v nabídce tři druhy balení - 200 ml, 500 ml a 1 l.

 

Snímek obrazovky 2020-11-30 v 20.19.35