Jak udělat skvělý svařák za méně než minutu?
Se svařákem raz dva!
S námi připravíte jednoduše skleničku i hrnec svařáku.
Svařák raz dva je koncentrát z koření pro ochucení svařeného vína. Vyrábíme ho z cukru, skořice, hřebíčku, badyánu a citronové šťávy.
Nic víc, nic míň.
proč
svařák raz dva
S námi uděláte jednoduše jednu skleničku i celý hrnec svařáku, který bude chutnat vždy výborně. Nepřijdete o aroma vína a ani o procento alkoholu. Nehrozí hořkost po hřebíčku, spálený cukr či chybějící citrón.
Původně jsme si svařák raz dva dělali pouze pro svou potřebu pro naše vinotéky a prodej svařáku na vánočních trzích na náměstí.
Nechtěli jsme prodávat již hotové svařáky, protože po jejich ochutnání nás rychle přešla chuť a nic v takové kvalitě, kterou jsme potřebovali, jsme na trhu nenašli. a tak to vše začalo.
Zákazníkům náš svařák tak chutnal, že nás vždy s vínem žádali o "naše koření".
A po pěti letech vývoje a ladění receptury jsme naši recepturu vyšperkovali a přinášíme i vám svařák raz dva.
jak udělat skvělý svařák
– rychleji a jednodušeji už to nejde –
raz
do dobrého vína přidej svařák raz dva v ideálním poměru 1:5