Cena je uvedena za kus. V balení 1 ks po cca 160 g.
Maďarská klobása v českém podaní pod taktovkou pana Chovanečka z rodinné farmy Chovaneček. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá.
Na výrobu 100 kg klobás bylo použito 155 kg vepřového masa.
Vakuově baleno. Po otevření doporučujeme spotřebovat do 10 dnů. Maďarskou klobásu uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšenou, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora.Její aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.
Energetická hodnota: 1848 KJ / 446 Kcal
Nutriční hodnoty: tuky 38 g, z toho nasycené masné kyseliny 15 g, sacharidy 0,1 g, z toho cukry 0,1 g, bílkoviny 26 g, sůl 3,7 g
Jméno značky: | rodinná farma Chovaneček |
---|---|
Kategorie: | maso a klobásky |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodina Chovanečků prorazila výrobou uzenin. To jim ale nestačilo a začali si dělat vše od začátku až do konce sami. Od chovu až po zpracování. A to se nám líbí!
Jejich pršuty jsou vyhlášené. Jak sám pan Chovaneček říká: „Naší cestou je kvalitní pršut bez kompromisů. Neustále se učíme a objevujeme nové možnosti jak je zlepšovat a vylaďovat. Je to nádherná práce.Začali jsme v roce 2013. Naše farma se věnuje chovu kříženců ovcí plemene Suffolk. Kozy máme České hnědé krátkosrsté. V roce 2015 jsme přivezli první krávy plemene Higland. Rovněž včelaříme. Sami pak žijeme a pracujeme u těchto pastvin, coby kamenem dohodil od královských Litoměřic.Hospodářství je celkem dřina, v kopci se říká, že dvojnásobná, ale stojí to zato. Člověk tu totiž může zažít pocit svobody. Pocit, kdy si utahaný po celodenní práci, sedneš na kopec a podíváš se kolem sebe a do dálky, uvažuješ o konečnosti, tím pádem jsi schopen pocítit i to přesahující nekonečno. Člověk si pak opravdu váží každé z činnosti a surovin, protože ji měl v rukách v každém stádiu a uvědomuje si kolik je za tím lidské práce.“